Az OTDK helyszíne a PPKE ITK, címe:
1083 Budapest, Práter u. 50/A. (a Práter és a Szigony utca sarkán)

Megközelítés tömegközlekedéssel

BKK utazástervező

Az épület a Corvin negyed (M3 metró, 4-6 villamos), a Klinikák (M3 metró) és a Muzsikus cigányok parkja (9-es busz, 83-as troli) megállók felől közelíthető meg legkényelmesebben.

Az ITK épülete a Klinkák megállótól a Szigony utcán kb. 5 perc, a Corvin negyedtől a mozi mögött, a Corvin plázán és a Corvin sétányon át, majd a Leonardo da Vinci vagy a Bókay utcán keresztül a Práter utcára átjőve kb. 8 perc, a Muzsikus cigányok parkjától kb. 5 perc gyalog.

A vasúti pályaudvarok (Déli, Keleti, Nyugati), valamint az autóbuszállomások (Árpád-híd, Népliget, Stadion) felől a metróval (M3, illetve M2-Deák tér-M3) történő megközelítést javasoljuk a Klinikák megállóig.

Kérjük, hogy utazásuk tervezésekor vegyék figyelembe az M3 metró déli szakaszának felújítási munkáit!

 

Megközelítés autóval

Az épület mögötti fizető parkolóba a Szigony utca felől lehet bekanyarodni. A Szigony utcára a Baross utcáról a Nagykörút felől az Orczy tér irányába haladva lehet jobbra bekanyarodni (a Szigony utcának két behajtási lehetősége van ebből az irányból, a távolabbi, lámpás kereszteződésnél lévő tágasabb), vagy a Práter utcán mindkét irányból (az Illés utca és a Nagykörút felől jőve is). Kérjük, fokozottan ügyeljenek a környéken folyó építkezések miatt (a Práter utcán a Nagykörút felé eső részen, a Szigony utcán az Üllői út felé van sávlezárás), javasoljuk a Baross utca-Szigony utca vagy az Illés utca-Práter utca-Szigony utca útvonalat.